Wat is een enkeltarief? – energyzero

Wat is een enkeltarief?

Enkeltarief wil zeggen dat al jouw stroomverbruik wordt afgerekend op één tarief. Of het nu dag of nacht is of doordeweeks of in het weekend, elke kWh gaat tegen éénzelfde tarief.

Voordeel
Gebruik jij alleen energie overdag tussen maandag en vrijdag, dan is enkeltarief misschien iets voor jouw. Met een dubbeltarief betaal je net iets meer op deze momenten. Gebruik je geen stroom ’s avonds en in het weekend dan is enkeltarief dus iets voor jouw.

Nadeel
Verbruik jij wel stroom in de avond en in het weekend, dan is het niet verstandig om enkeltarief te kiezen. Het laat besparingen liggen door niet gebruik te maken van het daltarief. Voor meer info over normaal- en daltarieven klik dan hier voor meer toelichting.

Wil je ons dubbeltarief energiecontract omzetten naar een enkeltarief. Neem dan contact op met support. Vul nu het ticketformulier in.


Wat is een enkeltarief? - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie