Welke betaalmethodes zijn er mogelijk? – energyzero

Welke betaalmethodes zijn er mogelijk?

Er zijn in principe twee mogelijkheden om facturen te betalen. Dat is via een handmatige iDEAL betaling of via een automatische incasso. Geen internet bankieren en wil jij een betaalverzoek ontvangen voor de allereerste betaling. Stuur een bericht naar één van onze supportmedewerkers. Vul nu het ticketformulier in.

Hieronder worden alle methodes uitgelegd.

Betaal met automatische incasso
In de online aanvraag kies je voor betaalmethode ‘Automatisch incasso’ je vult hier ook jouw IBAN-nummer in. Nadat je gekozen hebt voor automatische incasso in jouw energie aanvraag. Ontvang jij voor de start van levering een e-mail met de titel ‘Vergeet niet je incassomandaat af te geven’. Met de oranje knop in deze e-mail ga je naar de beveiligde website van Buckaroo.nl. Hier geef jij simpelweg met je bankaccount een mandaat af. Elke 25e van de maand proberen wij het maandbedrag af te schrijven. Lukt het een keer niet dan ontvang jij een herinneringsmail met een link naar een handmatige iDeal betaling om het bedrag alsnog te voldoen.

Betaal handmatig met iDeal
In de online aanvraag kies je voor betaalmethode ‘Handmatige per factuur een iDeal betaling doen’. Elke maand sturen wij een factuurmail op. Klik hierin op de oranje knop om naar de beveiligde website van Buckaroo.nl te gaan. Hier kan jij direct de iDeal betaling met jouw bankaccount voldoen. Is het gelukt.

Betaal eenmalig met een bankoverschrijving
Deze methode van betalen valt buiten de standaard mogelijkheden. Maar heb jij een keer hulp nodig met één of meerdere betalingen of gebruik jij nooit het online internetbankieren? Stuur een bericht naar één van onze supportmedewerkers. Vul nu het ticketformulier in.


Welke betaalmethodes zijn er mogelijk? - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie