Zeggen jullie mijn vorige contract op? – energyzero

Zeggen jullie mijn vorige contract op?

Wij zullen jouw huidige contract opzeggen op de datum dat wij gaan starten met leveren. Op dat moment laten wij jouw huidige energieleverancier weten dat wij het gaan overnemen en dat ze moeten stoppen met factureren. Ook jouw netbeheerder brengen we op de hoogte van deze verandering.

De overstapdag
Tip: Wij kunnen dit officiële bericht niet eerder dan de ingangsdatum versturen naar jouw huidige energieleverancier. Wil je er voor zorgen dat jouw energieleverancier hier eerder van op de hoogte is? Neem dan contact op met jouw huidige energieleverancier om te melden dat je gaat overstappen met de bijhorende ingangsdatum.

Onterechte afschrijving
Heb jij nog een onterechte afschrijving gehad van de oude energieleverancier, ga dan online in je bank account naar deze afschrift en klik op de knop ‘Terugboeken’.

Een verhuizing
Ga je naar een nieuw adres dan zetten wij graag de ingangsdatum van het energiecontract op de dag van de sleuteloverdracht. Moet je met spoed een energieleverancier regelen? Lees hier hoe wij dit voor jou verzorgen.


Zeggen jullie mijn vorige contract op? - energyzero

Als softwarebedrijf met leveringsvergunning leveren we via jouw eigen energiemerk energie aan jouw klanten zonder marge op verbruik. Wij geloven namelijk dat élk bedrijf met de inzichten in energieverbruik bestaande én nieuwe producten en diensten kan (door)ontwikkelen waar iedereen beter van wordt. Zowel op duurzaam- als financieel vlak. EnergyZero vormt de frontlinie van een nieuwe energiewereld. Door energie via inkoopprijs aan te bieden dragen we namelijk bij aan een snellere energietransitie. ‍We geven bedrijven dan ook de kans om energie onder hun eigen merk aan te bieden en zo inzicht in te krijgen in het energieverbruik en de -productie van hun klanten. Op basis hiervan kunnen zij nieuwe businessmodellen ontwikkelen die bijdragen aan een mooiere wereld.

Bron: EnergyZero.nlBekijk hier alle aanbiedingen van EnergyZero

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie