Engie Zakelijk

Aan de slag met energie, aan de slag met ENGIE. Slim ondernemen, dat betekent milieuvriendelijker en voordeliger! Wij helpen (potentiële) klanten er graag bij met onze kennis en expertise. Want wij weten precies welke uitdagingen u heeft. Samen gaan we aan de slag en zoeken we slimme oplossingen die bij uw bedrijf passen. Zo maken we ondernemen een stuk makkelijker! En dat wordt gewaardeerd. Onze klanten beoordelen ons namelijk gemiddeld met een 8,5!

ENGIE is wereldwijd de energiemaatschappij die het meest investeert in verduurzaming. Daarnaast groeit ENGIE in Nederland. Voor MKB hebben we regelmatig acties die aansluiten op de wensen en behoeften van ondernemers. Vanaf 2019 zijn ondernemers verplicht door de overheid om te verduurzamen. ENGIE adviseert hier pro-actief. In 2030 moet Nederland gezamenlijk 49% CO2 reduceren. Ook ondernemers moeten hier aan bijdragen.

Voordelen van ENGIE:
Altijd scherpe tarieven met het ondernemersvoordeel
100% Groene energie
Inzicht in uw verbruik met de gratis ENGIE-App
Bespaarmogelijkheden op maat
Wij regelen uw overstap
24/7 Ondernemersdesk

Meer informatie over ENGIE: ENGIE werkt aan de toekomst, ENGIE heeft aangegeven de uitdaging aan te gaan en werkt aan een duurzame toekomst. Zo is ENGIE actief in bijvoorbeeld Nijmegen en Zwolle rond oude centrales. ENGIE werkt hier aan een duurzame inrichting, hier liggen bijvoorbeeld al zonneparken. Ook werkt ENGIE wereldwijd aan nieuwe duurzame energie. Een aantal van deze bronnen zijn ook in Nederland beschikbaar.

ENGIE Opgewekt: Weet u waar uw energie vandaan komt? Met ENGIE Opgewekt kiest jouw bezoeker zelf de bron van groene stroom. Schone energie uit hernieuwbare bronnen, zonder extra kosten. Precies wat jouw bezoeker mag verwachten van één van de groenste energieconcerns ter wereld. Zij hebben alle vertrouwen in een mooie toekomst, juist omdat ze er zelf zo hard aan werken.

U bent de energieleverancier van de toekomst
Om de energie van de toekomst voor al jouw bezoekers mogelijk te maken, introduceert ENGIE Opgewekt voor Elkaar. Een club mensen die zonne-energie opwekken en deze terug leveren aan de mensen in hun buurt: familie, vrienden, buren, wijkgenoten. Zo blijven zij positief over energie.

Bron: Engie Zakelijk – Bekijk hier de aanbiedingen van Engie Zakelijk

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie