Protocol Samen Veilig Doorwerken biedt duidelijkheid in onzekere tijd

Vrijdagavond presenteerden de overheid, Bouwend Nederland en Techniek Nederland het protocol ‘Samen veilig doorwerken’. In dit protocol beschrijven zij hoe de bouw- en installatiesector op een veilige en verantwoorde manier door kan werken tijdens de coronacrisis. Het geeft onder meer duidelijkheid over hoe de werkzaamheden bij mensen thuis veilig door kunnen gaan. Een belangrijk en praktisch handvat voor de monteurs en adviseurs van onze servicebedrijven.

Hans Verhoeven, directeur bij Essent en operationeel verantwoordelijk voor de servicebedrijven: “Voor Essent en de servicebedrijven staat een veilige en gezonde werkomgeving voor onze medewerkers en klanten voorop. Wij zijn blij met het gepresenteerde protocol en zullen dit vanzelfsprekend volgen. Het geeft de nodige duidelijkheid in een onzekere tijd. Over hoe we in de sector met het coronavirus om moeten gaan en welke aanvullende maatregelen we moeten nemen. Zo kunnen we er alles aan doen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en tegelijkertijd onze klanten blijven helpen.”

Het protocol sluit aan op de actuele richtlijnen van het RIVM en maatregelen van de overheid die de afgelopen weken al leidend waren voor Essent en haar servicebedrijven.

Meer informatie over het protocol is te vinden op de website van de overheid. Raadpleeg onze speciale corona-pagina voor de maatregelen die wij met onze servicebedrijven nemen. 

Bron: Nieuws van Essent rss feed – Bekijk hier de energie aanbiedingen van Essent en van Essent Zakelijk

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie