Besparen met een warmtepomp bij Greenchoice

Greenchoiche Energie

Besparen met een warmtepomp
Met een warmtepomp kom je lekker warm de winter door. Je verwarmt je woning duurzaam én bespaart op je gasverbruik. Ontdek wat de warmtepomp voor jou kan doen en maak gebruik van de tijdelijke Remeha introductiekorting van €250. De actie loopt t/m 31 december 2020.

De nieuwe Elga Ace warmtepomp van Remeha levert een fikse besparing op. Met de inkoopkorting, de overheidssubsidie van €1.600 en de tijdelijke korting van €250 heb je de investering zo terugverdiend. De warmtepomp werkt samen met elk type cv-ketel. Is jouw ketel aan vervanging toe? Dan hebben we ook een aantrekkelijke combideal.

• Tot wel 50% minder gasverbruik
• Een gemiddelde besparing van €300-€500 per jaar
• Energielabel tot wel 2 stappen omhoog

Als je nu kiest voor onze Elga warmtepomp, dan maak je een groene keuze. Die groene keuzes vinden we fijn! Daarom krijg je bij de aanschaf van een warmtepomp ook €150 voordeel als je nu ook je energiecontract voor 5 jaar vast zet. Meer informatie hierover ontvang je bij de offerte voor je warmtepomp.

Een warm comfortabel huis met een laag gasverbruik. Met een warmtepomp kan dat! De hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht, zodat je cv-ketel minder hoeft te stoken. Zo verminder je de CO₂-uitstoot én bespaar je op je gasrekening. Met de ISDE-subsidie krijg je ook nog eens €1600,- van het aankoopbedrag terug.

Duurzaam verwarmen met de Elga Ace
De Elga ace bieden we aan in twee pakketten. Welke het beste voor je geschikt is hangt af van de leeftijd van je huidige cv ketel.

Profiteer nu van de Remeha introductiekorting van €250. Deze actie loopt t/m 31 december 2020. Als je nu gelijk je energiecontract voor 3 of 5 jaar vast zet, dan ontvang je hierop nog tot €150 voordeel.

Voordelen hybride warmtepomp
Het klimaat vraagt om actie. Minder gasverbruik, minder CO₂-uitstoot. Een hybride warmtepomp verwarmt je woning terwijl je het gasverbruik verlaagt.

Gas is duur. Met een warmtepomp ga je juist minder gas verbruiken. Bereken je voordeel en ontdek hoeveel euro’s je daarmee bespaart. De overheid biedt daarbovenop €1.600 subsidie.
De door ons aanbevolen installateurs kopen warmtepompen groot in. Zo houden ze de prijs extra laag.

Een hybride warmtepomp kost bij door ons aanbevolen installateurs €2.549. Dit is inclusief subsidie en Remeha introductiekorting (deze kortingsactie loopt t/m 31 december 2020). Daar staat een fikse besparing tegenover tot wel €500 per jaar, afhankelijk van stookgedrag en isolatie van de woning. Die besparing wordt alleen maar groter als de gasprijs stijgt. De gemiddelde terugverdientijd van onze warmtepomp is 6 tot 10 jaar. Bereken bovenaan de pagina je besparing en vraag de warmtepomp aan.

Jouw woning dient aan een aantal voorwaarden te voldoen om een hybride warmtepomp voor je te laten werken. Goede isolatie aan muren, de vloer en het dak en dubbel glas zijn goede vertrekpunten. Andere factoren zijn het verwarmingssysteem, de cv-ketel en het bouwjaar van je huis. Hou ook bij het plaatsen rekening met het geluid van een warmtepomp. Greenchoice voert eerst een check uit of je woning geschikt is voor een warmtepomp. Eerst nog beter isoleren? Klik hier voor een gratis adviesgesprek aanvraag.

Een hybride warmtepomp wordt geïnstalleerd met een buiten- en binnenunit. De buitenunit haalt de warmte uit de buitenlucht. Deze bevestigen we op een balkon, plat dak of aan de buitenmuur. De buitenlucht wordt samengeperst waardoor er warmte ontstaat. De binnenunit die bij je cv-ketel hangt, gebruikt die warmte om het water van je cv-ketel te verwarmen. Je cv-ketel hoeft zo minder te stoken, en zo bespaar je op je gasverbruik. Bekijk ook de video en lees ons blog over de werking van de warmtepomp.

Bron: Greenchoice.nl – Bekijk hier de beste aanbiedingen van Greenchoiche

Bekijk hier de energie vergelijker

Plaats een reactie