Een gratis groendak bij Greenchoice

Greenchoiche Energie

Behoefte aan een groene leefomgeving? Neem dan voor het gemak een groendak! Ook wel bekend als sedumdak. Een met sedum begroeid dak heeft een positief effect op de biodiversiteit én op het energieverbruik in huis. En wij geven zo’n dak vol planten weg! Via Samen Greenchoice profiteer jij tijdelijk van 20% korting én maak je ook nog eens kans op een gratis groendak t.w.v. €1000.

Groendaken dragen bij aan een groene, gezonde en prettige leefomgeving. Faron Schenkers, productmanager Greenchoice: “Wij stimuleren onze klanten bij het maken van groene keuzes. Groendaken passen hier heel goed bij. Ze bieden zowel economische als ecologische voordelen. Bovendien draagt het bij aan de biodiversiteit, het zuivert de lucht en het heeft een hoog waterbufferend vermogen na regenval. Zo bespaar je op je energiekosten en draag je tegelijkertijd bij aan een beter klimaat.”

Een groendak heeft dus een positief effect op het energieverbruik in huis. In de zomer verlaagt het de binnentemperatuur en ’s winters kan het zelfs zorgen voor extra isolatie van je dak. Heb jij je dak al vergroend met zonnepanelen? Dan biedt sedum nog steeds veel voordeel. Uit een recent onderzoek in Berlijn blijkt dat het rendement van zonnepanelen met 6-24% toeneemt wanneer ze gecombineerd worden met een groendak.

Maak kans op een gratis groendak van ‘Het Groene Loket’ t.w.v. €1000
Heb jij interesse in een groendak? Vraag dan via Samen Greenchoice een vrijblijvende offerte aan voor een groendak van ‘Het Groene Loket’. Je ontvangt nu tijdelijk maar liefst 20% korting. Zo betaal je slechts € 39,90 i.p.v. € 49,90 p/m2, inclusief btw. Bovendien maak je automatisch kans maak op een gratis kant-en-klare groendak aanlegset t.w.v. maximaal € 1000!

Vanwege de ecologische voordelen verstrekken veel gemeentes in Nederland een subsidie om het aanleggen van groene daken te stimuleren. Ondernemers kunnen gebruikmaken van de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en de Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil). Groendaken staan op deze lijst en vallen binnen de hoogste aftrekcategorie.

Bron: Greenchoice.nl – Bekijk hier de beste aanbiedingen van Greenchoiche

Bekijk hier de energie vergelijker

Plaats een reactie