eerlijke koffie van Wakuli bij Greenchoice

Greenchoiche Energie

(H)eerlijke koffie van Wakuli
Direct van de koffieboer door je brievenbus! Zo heb je altijd écht goede koffie en krijgt de koffieboer een eerlijke prijs. Wakuli is een van de winnaars van Duurzame Dinsdag. Nu 1+1 gratis bij je eerste bestelling. Plaats je bestelling in de maand november en krijg een tote bag cadeau!

Greenchoice en Wakuli bieden je nu verse, lichter gebrande koffie – gewoon geleverd door je brievenbus. Nooit meer zonder écht goede koffie en een eerlijke prijs voor de koffieboer.

Met deze kortingsvoucher krijg je je tweede zakje koffie gratis of 10 gratis cups bij je eerste bestelling. En in november krijgen Samen Greenchoice deelnemers er een gratis tote bag van gerecycled materiaal bij!

Kies uit:
– Wakuli Blend: 1 gratis zakje ter waarde van €6,30
– New Origin: 1 gratis zakje ter waarde van €6,30
– Wakuli cups: 1 gratis doosje (10 cups) ter waarde van €4,40

Wakuli Coffee
Wakuli koffie is de eerste echt eerlijke direct trade koffie. In plaats van werken met grote koffie handelaren, werkt Wakuli direct samen met kleinschalige koffieboeren (minder dan 2 hectare land) van over de hele wereld. Door direct in te kopen van kleinschalige boeren, kan Wakuli ze een betere prijs geven, vaak 2-3x meer dan bij andere koffiemerken).
Wakuli Coffee steunen de koffie boeren in organische productie en geven trainingen om de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Bij de koffie (die gemalen of in hele bonen wordt bezorgd in je brievenbus) krijg je een kaart met meer informatie over de boeren en de eerlijke prijsverdeling in de hele waardeketen. Dit is uniek in de koffiesector!

Kenmerken
– Altijd lichter gebrand en vers verstuurd (binnen 14 dagen na branding op je deurmat)
– De cups zijn composteerbaar en kunnen dus bij het groenafval.
– Je kunt zelf kiezen hoeveel en hoeveel koffie je wilt ontvangen. Je leveringen zijn altijd gemakkelijk te wijzigen, te pauzeren of stop te zetten in je eigen my.wakuli account.
– Je kunt kiezen tussen hele bonen, filtermaling, espressomaling en composteerbare Wakuli cups (Nespresso compatible).
– Boeren voldoen aan organic certification vereisten
– Hersluitbare, CO2 neutraal geproduceerde koffie zak
– Speciaal voor Greenchoice, voegt Wakuli bij de bestellingen die in november zijn geplaatst een gratis tote bag toe.

Bron: Greenchoice.nl – Bekijk hier de beste aanbiedingen van Greenchoiche

Bekijk hier de energie vergelijker

Plaats een reactie