Greenchoice gaat voor Altijd Groen op HIER opgewekt

Greenchoiche Energie

Greenchoice gaat voor Altijd Groen op HIER opgewekt
Van 18 t/m 20 november is HIER opgewekt, het grootste landelijke online evenement over lokale duurzame energie. Greenchoice is trotse partner en hoofdsponsor van dit evenement met het thema ‘Burgerkracht’. Maak kennis met onze Altijd Groen-projecten en vele andere inspirerende sessies! Iets voor jou? Speciaal voor onze klanten hebben we een kortingscode voor het evenement.

Van 18 t/m 20 november vindt de negende editie van HIER opgewekt plaats, hét grootste landelijke evenement over lokale duurzame energie. Hier ontmoet je iedereen die betrokken is bij lokale energieprojecten. Greenchoice is trotse partner en hoofdsponsor van dit verrassende en vrolijke evenement met het thema ‘Burgerkracht’. Voor het eerst gaat deze interactieve beurs geheel online.

HIER opgewekt is een vrolijk evenement waar je een goede dosis positieve energie opdoet om verder te werken aan de energietransitie. Het is gericht op mensen van lokale energie-initiatieven en hun samenwerkingspartners – zoals overheden, warmtebedrijven,
energieleveranciers en serviceverleners. Maar ook voor overig geïnteresseerden is het evenement de moeite waard. Lokale opwekking ook iets voor jou? Klanten van Greenchoice ontvangen 60% korting op het evenement via het spaarprogramma Samen Greenchoice. Ben jij nog geen deelnemer? Klik dan hier om je gratis aan te melden. Zorg dat je erbij bent!

Het programma van HIER opgewekt bestaat uit meer dan 30 interessante deelsessies. Greenchoice verzorgt met het thema Altijd Groen twee inspirerende webinars, namelijk Naar Altijd Groen met flexibele sturing en opslag in de wijk van de toekomst, met als gastspreker Tom Westra van Spectral en Naar Altijd Groen met de combinatie van wind, zon én opslag met gastspreker Gerlach Velthoven van Energie Samen Rivierenland. Met deze sessies laat Greenchoice zien dat het flinke stappen maakt om vraag en aanbod van lokaal opgewekte groene energie steeds beter op elkaar aan te laten sluiten, zodat onze energievoorziening verder vergroend. Daarnaast kun je aanschuiven aan onze virtuele keukentafel of op bezoek in onze online stand. Kijk hier voor het globale programma. De definitieve invulling is vanaf 3 november bekend.

En heb je zin in een avondje onbeperkt lachen, alleen, met vrienden of familie? Meld je nu gratis aan voor de online & interactieve editie van de Climate Comedy Night op 18/11 met Martijn Koning, Kiki Schippers & Rayen Panday en doe mee met de online klimaatquiz!

Bron: Greenchoice.nl – Bekijk hier de beste aanbiedingen van Greenchoiche

Bekijk hier de energie vergelijker

Plaats een reactie