ONZE DOCHTER KIESZON BESTAAT 10 JAAR – Greenchoiche

Greenchoiche Energie

Een decennium met heel veel zonnestroomprojecten; op daken van particulieren, op daken van bedrijven én op land. Daar zijn we stiekem wel een beetje trots op. Elke dag werkt KiesZon hard aan het installeren van zonnepanelen en het opleveren van meer zonnestroomprojecten. Klaar zijn ze zeker nog niet, want er zijn nog veel daken in Nederland onbenut. Zonde, want in Nederland schijnt genoeg zon om zelf groene energie op te wekken met zonnepanelen.

In 2011 is de samenwerking tussen Greenchoice en KiesZon gestart. Een jaar later zijn de eerste zonnepanelen op het dak van een Greenchoice klant geïnstalleerd. Sinds 2016 is KiesZon voor 100% onderdeel van Greenchoice. Een goede keuze. Samen bereiken we meer en met onze klanten brengen we groene energie dichterbij. Inmiddels wekken al 180.000 Greenchoice klanten zelf energie op met zonnepanelen.

Zonnepanelen voor huurders
Sinds 2013 realiseert KiesZon met succes zonnestroomprojecten voor woningcorporaties. Verspreid over meerdere corporaties zijn ruim 5.500 appartementencomplexen en huizen voorzien van zonnepanelen. En het aantal huurders dat voor zonnepanelen kiest, loopt dagelijks op!

Grootste dakproject van Nederland
KiesZon blijft zichzelf overtreffen! In 2015 leverde KiesZon met 13.000 zonnepanelen het grootste dakproject van Nederland op. In 2017 werd dit aantal met ruim 2.000 panelen overtroffen. Een jaar later deed KiesZon er nog een flinke schep bovenop. 28.386 panelen werden geïnstalleerd op het dak van het logistieke centrum van Michael Kors.

Zonneweide met bijna 65.000 panelen
Onlangs heeft KiesZon haar grootste project tot nu toe opgeleverd. Op ruim 17 hectare is een gigantisch zonnepark op land aangelegd. Met 64.705 zonnepanelen wordt minimaal 20.000.000 kWh aan groene stroom per jaar opgewekt. Dit is genoeg duurzame energie om 7.000 huishoudens een jaar lang van stroom te voorzien.

Bron: Greenchoice.nl – Bekijk hier de beste aanbiedingen van Greenchoiche

Bekijk hier de energie vergelijker

Plaats een reactie