ZAKELIJKE ENERGIE OP EEN PRIVE ADRES – Greenchoiche

ZAKELIJKE ENERGIE

Heb je een kantoor aan huis en denk je erover na om zakelijke energie aan te sluiten op je privéadres? Zakelijke groene energie van Greenchoice is een aantrekkelijke optie voor veel kleinverbruikers. Bekijk hier alles wat je moet weten en hoe het in z’n werking gaat.

Waarop moet je letten bij zakelijke energie op een huisadres?
Zakelijke energie op een huisadres is voornamelijk een overweging voor kleinverbruikers, doorgaans ZZP’ers en MKB’ers. Voor kleinverbruikers en grootverbruikers gelden andere voorwaarden bij energiecontracten en daarom raden we aan te checken wat voor soort verbruiker jij bent. Verbruik je meer dan 100.000kWh en 25.000 m3, dan ben je een grootverbruiker. Neem in dat geval contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor een energiepakket op maat.

Zakelijke energiekosten aftrekken bij de belasting
Zowel particuliere energie als zakelijke energie op je privé adres is mogelijk aftrekbaar van de belasting. Hierbij wordt gekeken naar het deel wat je zakelijk verbruikt. De belasting stelt hiervoor een aantal voorwaarden, zoals bijvoorbeeld welk deel van de woning wordt gebruikt als woonruimte en welk deel geldt als werkruimte. De ruimte die gebruikt wordt als kantoor moet een eigen ingang hebben, sanitaire voorziening (toilet en wasbak bijvoorbeeld) en verhuurbaar zijn. De belasting heeft een handig hulpmiddel om dit te bepalen. Ook is het belangrijk dat je woonadres hetzelfde is als het adres dat geregistreerd staat bij de KVK. Overleg met je boekhouder of belastingadviseur of jij met jouw onderneming hiervoor in aanmerking komt.

Waarom is zakelijke energie aantrekkelijk om te kiezen?
Veel zakelijke verbruikers kiezen voor zakelijke energie op hun woonadres vanwege de financiële voordelen. Zakelijke tarieven zijn doorgaans lager dan consumententarieven. Dit komt omdat je als zakelijke verbruiker meer energie verbruikt dan een consument. Vul jouw gegevens in op onze aanmeldpagina voor particulieren en aanmeldpagina voor zakelijke kleinverbruikers op privé adres om zelf aan de slag te gaan met vergelijken. Let wel op: de zakelijke tarieven worden weergeven zonder BTW. Via de informatieknop bij de prijs vind je de specificaties van de prijsopbouw, zodat je alle onderdelen gemakkelijk vergelijkt. Omdat de BTW bij zakelijke energie apart vermeld staat, is dit gemakkelijker te verwerken als je de kosten aftrekt van de belasting.

Zakelijke groene energie aan jouw huisadres bij Greenchoice
Bij Greenchoice bieden we groene zakelijke energie en gas aan jouw privé adres. De groene stroom is afkomstig uit windenergie of biomassa uit Nederland en ons bosgecompenseerde gas wordt gecompenseerd met bossen en bomen. Je bent dus helemaal verzekerd van 100% groene energie. Heb je nog meer vragen of twijfel je of je voor zakelijke groene energie of particuliere energie moet gaan? Neem contact met ons! Wij hebben een zakelijke klantenservice die je persoonlijk advies geeft op basis van jouw situatie. Voor je het weet ga je van start met de groene energie van Greenchoice en werk je met ons mee aan een groener Nederland!

Bron: Greenchoice.nl – Bekijk hier de beste aanbiedingen van Greenchoiche

Bekijk hier de energie vergelijker

Plaats een reactie