Windpark Flevoland, bij Dronten, Zeewolde, Lelystad en de Noordoostpolder – pure-energie

Windpark Flevoland, bij Dronten, Zeewolde, Lelystad en de Noordoostpolder

Windpark Flevoland is voor ons een heel speciale. In 1997 bouwden we onze allereerste windmolen in Zeewolde op het erf van een agrarisch ondernemer. Sindsdien hebben we er 30 windmolens bij geplaatst. De windmolens staan in de gemeenten Dronten, Zeewolde, Lelystad en Noordoostpolder.

De windmolens in Flevoland hebben we in de loop der tijd stuk voor stuk geplaatst. Je vindt ze verspreid over een groot gebied, De oppervlakte van Flevoland is immers 2.412 kmý. In 2019 zijn we begonnen met een project waarbij we alle oude windmolens in Flevoland afbreken en nieuwe grotere windmolens terug plaatsen.


Windpark Flevoland, bij Dronten, Zeewolde, Lelystad en de Noordoostpolder - pure-energie

Pure Energie is een vernieuwend en puur Nederlands energiebedrijf. Wij bouwen windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom uit deze projecten verkopen we rechtstreeks aan onze klanten. Hierdoor zijn wij de groenste energieleverancier van Nederland en zijn we benoemd tot groenste energiebedrijf. We leveren de groenste stroom van Nederland: windenergie en zonne-energie – Ons tarief is eerlijk en voordelig – Jij kiest zelf waar jouw energie vandaan komt – We belonen je als trouwe klant en ambassadeur.

Bron: Pure-Energie.nlBekijk hier alle aanbiedingen van Pure Energie

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie