United Consumers

UnitedConsumers is een consumentencollectief en helpt consumenten met het besparen op diverse vaste lasten. Door groot in te kopen kan UnitedConsumers hoge kortingen bedingen voor de consumenten. De vaste lasten waar men korting op kan krijgen zijn autoverzekering, energie, zorgverzekering, telecom en brandstof. Inmiddels zijn er meer dan 500.000 consumenten die via UnitedConsumers besparen op hun vaste lasten. Door het besparen op de vaste lasten houdt de consument meer geld over voor een leuker leven.

Naast de hoge kortingen bieden zij ook uitstekende klantenservice. Hoe meer consumenten gebruik maken van het collectief, hoe groter de korting op verschillende vaste lasten die UnitedConsumers kan bieden. Het consumentencollectief helpt u met het besparen op diverse vaste lasten zoals autoverzekering, energie, zorgverzekering, brandstof, en telecom. Inmiddels helpen we ruim 500.000 consumenten met besparen op deze vaste lasten.

Doordat UnitedConsumers groot inkoopt kunnen zij hoge kortingen bedingen. Dit bespaart voor u honderden euro’s per jaar. Naast de kortingen staan service en kwaliteit hoog in het vaandel. De klantenservice is van 08:00 tot 21:00 te bereiken en op zaterdag tot 17:00.

UnitedConsumers is een zelfstandige energieleverancier en de consument ontvangt altijd 10% korting op de gemiddelde energieprijs en een welkomstbonus.

Bron: United Consumers – Bekijk hier de aanbiedingen van United Consumers

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie