Krijg energie van energie – Welkom Energie

Welkom Energie

Krijg energie van energie: onze projecten
Wie klant is bij Welkom, profiteert van scherp geprijsde, groene energie én draagt automatisch bij aan onze sociale initiatieven. Win-win dus! We lichten een paar van die projecten toe.

Tegen de verharding
De projecten die wij steunen zijn gericht op verbinding en tolerantie. Want wist je dat eenzaamheid een groeiend probleem is in onze maatschappij? En vind je ook niet dat we wel heel snel onze mening klaar hebben over een ander? Nederland is aan het verharden. Daar moeten én kunnen we met z’n allen wat aan doen.

Aandacht voor elkaar
Bijvoorbeeld door eens wat meer naar elkaar om te kijken. Met échte aandacht. Mooi voorbeeld van een organisatie die dit heel goed begrepen heeft: Met je Hart. De stichting organiseert waardevolle ontmoetingen tussen ouderen, die in een sociaal isolement terecht dreigen te komen. Welkom Energie helpt daarbij. Ook Het Vergeten Kind kan op onze (financiële) steun rekenen. Want ieder kind moet veilig en stabiel op kunnen groeien. De jeugd heeft tenslotte de toekomst.

Allemaal mensen
Naast financiële bijdragen, steken we graag de handen uit de mouwen. Als NAC-sponsor stelt Welkom bijvoorbeeld standaard 2 business seats ter beschikking aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Van dit ‘avondje NAC’ maken we echt iets bijzonders voor onze jonge gasten. Gewoon, omdat zij dat verdienen. Net als alle zorgmedewerkers van het Flevo ziekenhuis in Almere, die we onlangs trakteerden op een goed verzorgd avondje uit. Een warm en welkom ‘dankjewel’ voor hun inzet.

Dit is maar een greep uit de initiatieven die wij financieel steunen. Een compleet overzicht vind je hier. Wil je wat extra’s bijdragen of kan je wat missen? Dan kun je altijd een donatie doen. Dat is van harte welkom.

Bron: Welkom-Energie.nl – Bekijk hier de energie vergelijker

Plaats een reactie