Overstappen is in – Welkom Energie

Welkom Energie

Waarom we hopen dat je bij ons blijft

Overstappen is in
Tegen het eind van het jaar stappen veel mensen over van energieleverancier. In 2019 vond zelfs één derde van alle overstappen plaats in november-december. Overstappen is ‘in’. En dan het liefst ieder jaar: verleid door bonussen en andere lokkertjes zijn eenjarige contracten extra aantrekkelijk.

Dat je die extra’s uiteindelijk gewoon zelf betaalt, legden we in deze blog al aan je uit.
Wij doen niet aan lokkertjes
Bij Welkom Energie doen we daar dan ook liever niet aan. Bij ons vind je geen addertjes onder het gras. Wat dan wel? In ieder geval vlijmscherpe prijzen, 100% groene energie en een superpersoonlijke service. Maar, en dat is wat ons onderscheidend maakt, we maken óók maatschappelijk het verschil. Door grote en kleinere sociale initiatieven te steunen, maken we de wereld graag een beetje vriendelijker. Als klant bij Welkom Energie draag je daar iedere maand aan bij. Voelt goed, toch? We noemen onszelf dan ook niet voor niets ‘de meest sociale energieleverancier van Nederland’.

Benieuwd hoe we dat aanpakken?

Extra blij met jou
Je begrijpt: we zijn extra blij met jou als klant. Want hoe meer mensen zich bij ons aansluiten, hoe groter onze impact wordt. Met die ‘partnership’ gaan we graag zorgvuldig om: bij ons ben je geen nummertje. We begrijpen dat onze prijzen én duurzame insteek aantrekkelijk zijn – en dat je daarom voor ons kiest. Maar we hopen dat ons sociale karakter uiteindelijk de reden is, dat je besluit om ook bij ons te blijven. Hoe verleidelijk de eindejaars-lokkertjes ook lijken!

Bron: Welkom-Energie.nl – Bekijk hier de energie vergelijker

Plaats een reactie