Samen met NAC Breda toveren we een lach op je gezicht – Welkom Energie

Welkom Energie

Samen met NAC Breda toveren we een lach op je gezicht
Voetbal verbindt! Het maakt de verschillen tussen ons kleiner en dat is precies waar Welkom Energie zich hard voor maakt. Zo maken we van de wereld een vriendelijkere plek. Sinds vorig seizoen zijn we dan ook trotse sponsor én samenwerkingspartner van NAC Breda. We kijken terug op een paar ‘feel good’ momenten.

Hart onder de riem voor verzorgingstehuis-bewoners
Covid-19 vergroot het toch al groeiende probleem van eenzaamheid onder ouderen. In de verzorgingstehuizen is dat pijnlijk voelbaar. Samen met het spelerselftal verrasten we de inwoners van een lokaal verzorgingstehuis daarom met een gezellige activiteitenmiddag én een bos bloemen.

Voetbalavondje-uit voor Juzt Pleegzorg
Op de Dag van het Pleegkind stelden we een heel stadion-vak beschikbaar voor pleegkinderen en hun verzorgers. We verwelkomden een groep van maar liefst 300 pleegouders, pleeggezinnen en kinderen, die konden genieten van een tot in de puntjes verzorgde experience.

Warme kerst voor 100 supporters
Samen met NAC organiseren we, ieder jaar vlak voor de kerstdagen, de NAC-kerstactie: het spelerselftal bezorgt dan 100 goedgevulde kerstpakketten aan supporters die dat écht verdienen. Een welkome steun in de rug!

Bijzonder ‘avondje NAC’
We stellen standaard 2 business seats ter beschikking aan het Jeugdfonds Sport & Cultuur. We maken van dit avondje NAC dan echt iets bijzonders voor onze jonge gasten! Zo geven we óók kinderen en jongeren die het thuis niet breed hebben een ervaring om nooit te vergeten.

Bron: Welkom-Energie.nl – Bekijk hier de energie vergelijker

Plaats een reactie