Van de wereld een vriendelijkere plek maken – Welkom Energie

Welkom Energie

Van de wereld een vriendelijkere plek maken: van harte welkom
We noemen onszelf ook wel ‘de meest sociale energieleverancier van Nederland’. Daar bedoelen we mee dat we de wereld graag een beetje leuker maken. Vriendelijker vooral! We leggen je graag uit hoe dat werkt.

Win-win
Het idee is simpel: een vast deel van wat jij maandelijks betaalt voor jouw energie, stoppen wij in een apart potje. Met dat potje steunen we grotere en kleinere sociale initiatieven. Jij draagt daar dus automatisch aan bij. We horen het je denken: dan betaal ik bij jullie vast meer dan bij een ander. Niets is minder waar: onze tarieven zijn net zo scherp! Het kost jou dus niets extra’s (echt niet!).

Dat onze energie naast scherp geprijsd óók groen is, vinden we maar heel gewoon. Als je klant bent bij Welkom Energie profiteer je daar dan ook van. En tegelijkertijd draag je dus een steentje bij aan onze sociale initiatieven. Dat voelt toch goed?

We doen het samen
Onze ambities zijn groot. En je begrijpt inmiddels: hoe meer mensen zich bij Welkom Energie aansluiten, hoe groter de impact is die wij kunnen maken. We doen dit echt samen!

Wil jij net als wij de wereld een vriendelijkere plek maken en heb je een goed doel dat onze aandacht verdient? Stuur ons een mailtje op info@welkom-energie.nl.

Bron: Welkom-Energie.nl – Bekijk hier de energie vergelijker

Plaats een reactie