De beste Zonnepanelen – GoVolt

De beste Zonnepanelen

Zonnepanelen wekken duurzame energie op en zorgen ervoor dat jij je eigen energieleverancier bent! Wanneer je kiest voor zonnepanelen, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat het een kwalitatieve installatie is dat lang meegaat. Voor een consument, is de kwaliteit van een zonnepaneleninstallatie lastig te bepalen. Op het eerste gezicht lijken veel zonnepanelen op elkaar, maar zodra je weet waar je op moet letten zijn er wel degelijk veel verschillen.

Wat zijn de beste zonnepanelen?
Dit is een vraag waar niet maar één antwoord op kan worden gegeven. Wat voor jou de beste zonnepanelen zijn, is namelijk erg afhankelijk van de situatie. Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden voor je:

Voorbeeld:

Je bent op zoek naar zonnepanelen en hebt een dak dat ligt op het zuiden. Het dak is volledig beschikbaar en er zijn geen onderbrekingen, zoals schoorstenen of dakramen. Bij je zoektocht naar zonnepanelen zijn dit de belangrijkste twee vragen:

Wat verbruik je jaarlijks in kilowattuur?
Wat is je beschikbare dakoppervlakte?
Zonnepanelen koop je voor een termijn van in ieder geval 25 jaar.

8 zonnepanelen voor een rijtjeswoning
Heb je een rijtjes woning? Dan kunnen hier gemiddeld 8 zonnepanelen op geplaatst worden. Met 8 zonnepanelen op het dak is het waarschijnlijk niet mogelijk om je jaarverbruik volledig op te weken. Daarom is het handig om te kiezen voor zonnepanelen met een erg hoog rendement, zodat je wel zoveel mogelijk energie zelf kunt opwekken. Zonnepanelen met een hoog rendement zijn van 300 tot 230 watt piek. Deze zijn iets duurder dan reguliere zonnepanelen, met 260 tot 295 watt piek. Wij raden hiervoor de full black zonnepanelen aan vaar je €432,- kunt besparen op jaarbasis. Zo profiteer je toch maximaal van de zonnepanelen op je dak.

16 zonnepanelen op een dak van een 2-onder-1-kap woning
Is het mogelijk om 16 panelen op jouw dak te plaatsen, dan kun je waarschijnlijk wel je jaarlijks gebruik opwekken. Wanneer je 3500 kWH op jaarbasis verbruikt, dan kun je kiezen voor zonnepanelen van 250 wattpiek. Dit kan zowel de polykristal zonnepaneel of de monokristal zonnepaneel zijn. De polykristal zijn financieel gunstiger dan de monokristal panelen, maar bieden wel even veel wattpiek.

Groot dakoppervlakte
Beschikt jouw huis over een erg groot dakoppervlakte? Dan kun je kiezen uit elk merk en bijbehorend model. Ga zelf na wat voor jou belangrijk is en wat je met de zonnepaneleninstallatie wilt bereiken. Je kan kiezen om het hele dakoppervlakte te voorzien van zonnepanelen, of dat je deze maar gedeeltelijk bedekt. Door het hele dakoppervlakte te benutten is het mogelijk om opgewekte energie wat je niet gebruikt terug te salderen. Je “verkoopt” de elektriciteit terug aan het energienet, waarvoor je een vergoeding krijgt. Hoeveel de vergoeding is, ligt aan de regio waar je woont.

Genoeg ruimte stelt je in de mogelijkheid om te kiezen voor de beste prijs per wattpiek, de meest ideale situatie! Zo kan je het financieel redelijk goedkoop houden met een maximaal rendement.

Beste zonnepanelen rendement
Het beste rendement op je zonnepanelen behaal je door een lage investering te doen met veel opbrengst. Hoog rendement zonnepanelen zijn vaak erg duur en raden wij daarom alleen aan om te gebruiken wanneer je een gebrek aan ruimte hebt en toch veel kWh wilt opwekken. Heb je genoeg ruimte op het dak, dan zijn reguliere zonnepanelen de beste investering. GoVolt werkt vooral met monokristalijne zonnepanelen met vermogens van 260 tot en met 290 wattpiek per zonnepaneel. Deze zonnepanelen worden ook het meest geproduceerd door bijna alle zonnepanelen fabrikanten, wat resulteert in een goede marktprijs. Op deze manier kunnen wij onze zonnepanelenpakketten voor een scherpe prijs aanbieden. Wil je weten wat het beste zonnepanelen rendement is voor jouw persoonlijke situatie? Doe onze dakscan en kom erachter.

Beste zonnepanelen kwaliteit
De kwaliteit van de zonnepanelen wordt bepaald door de verschillende componenten, maar ook de regels voor het testen, het lamineer proces en de fabrieksgarantie en vermogensgarantie. De fabrieksgarantie is meestal 10 jaar, wat inhoudt dat je ongeveer bij één derde van de verwachte levensduur van de zonnepanelen terug kunt vallen op de garantie. De opbrengst van de zonnepanelen moet ook tijdens de levensduur van goede kwaliteit blijven en daarom geven de meeste fabrikanten de eerste 10 jaar 90% en de overige 15 jaar 80% vermogensgarantie. GoVolt werkt uitsluitend met zonnepanelen fabrikanten die de beste zonnepanelen leveren met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Beste merk zonnepanelen
Het is lastig te zeggen welk merk zonnepanelen het beste is, omdat dit gebaseerd is op vele aspecten. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat het zonnepanelenmerk goed presteert als je kijkt naar de opbrengst, goede garanties en duurzaamheid. Vaak wordt gezegd dat de zonnepanelen met de kwalitatief beste componenten de beste panelen zijn, maar dat hoeft niet automatisch zo te zijn terwijl je hier wel het meeste voor betaald. Daarnaast ligt het ook erg aan de ligging van de zonnepaneleninstallatie op het dak. Wij adviseren je graag als het gaat om welke zonnepanelen het beste zijn voor jouw dak.

De beste zonnepanelen
Voor zonnepanelen zijn twee elementen van essentieel belang. Een goed zonnepaneel kenmerkt zich door een maximale opbrengst gecombineerd met stabiliteit. Zonnepanelen koop je niet zomaar en ons advies is daarom om altijd te kijken naar wat jij het belangrijkste vindt, zoals de prijs, fabrikant, dakoppervlakte, jaarlijks verbruik of garantietermijnen. Uiteraard kunnen wij je altijd helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw situatie.

GoVolt is sinds 2011 actief in de zonnepanelenbranche en heeft al vele mooie installaties op haar naam staan. GoVolt biedt de beste kwaliteit zonnepanelen, snelle installatie door gecertificeerde installateurs en met de laagste prijsgarantie! Het bedrijf is ontstaan uit de ambitie om de wereld te ondersteunen op een duurzame manier en zo werd begonnen met de installatie en verkoop van zonnepanelen. Vanaf dat moment is GoVolt uitgegroeid tot een echte expert en is het een toonaangevend zonnepanelenbedrijf in Nederland geworden. Via de vernieuwde website kan gemakkelijk een aanvraag gedaan worden via de Dakscan. Hierbij krijgt de klant de informatie die nodig is om te bepalen of zonnepanelen voor hen interessant zijn en wordt direct een prijsopgave gegeven, geheel vrijblijvend.

Laagste prijsgarantie – Gecertificeerde installateurs – Binnen 14 dagen geïnstalleerd – A-merken zonnepanelen en omvormers – 25 jaar opbrengstgarantie – Tot 30 jaar garantie en service na aanschaf

Bron: GoVolt.nl

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie