De zonnepanelen zetten de zonne-energie om in elektriciteit – GoVolt

De zonnepanelen zetten de zonne-energie om in elektriciteit

Met zonnepanelen ben je je eigen energieleverancier, en ook nog eens op een duurzame manier! Zonnepanelen wekken elektriciteit op, door het licht van de zon op te vangen en om te zetten naar stroom. Zonne-energie is net als windenergie en waterenergie een vorm van groene energie, wat inhoudt dat de energie praktisch onuitputbaar is en duurzame stroom levert. Hoewel de zon van ons zeker vaker mag schijnen in Nederland, hebben we toch gemiddeld 4,38 uur zonlicht per dag. Daarom zijn zonnepanelen uiterst geschikt voor gebruik in Nederland en bovendien wordt het ook steeds zonniger in ons land, wat het alleen maar interessanter maakt!

Het hebben van zonnepanelen wordt steeds populairder, mede doordat de aanschaf de laatste jaren een stuk goedkoper is geworden. Zonnepanelen bestaan uit twee lossen cellen die van materiaal zijn gemaakt wat stroom geleidt wanneer hier licht op valt. Om het meeste zonlicht op te vangen, worden zonnepanelen gericht op het zuiden en idealiter in een hoek van 36 graden geplaatst. Wanneer de zon op deze zonnecellen schijnt, ontstaat er een elektrische stroom tussen de positieve lading op de cel en de negatieve lading die zich hieronder bevindt, wat gelijkstroom wordt genoemd.

GoVolt is sinds 2011 actief in de zonnepanelenbranche en heeft al vele mooie installaties op haar naam staan. GoVolt biedt de beste kwaliteit zonnepanelen, snelle installatie door gecertificeerde installateurs en met de laagste prijsgarantie! Het bedrijf is ontstaan uit de ambitie om de wereld te ondersteunen op een duurzame manier en zo werd begonnen met de installatie en verkoop van zonnepanelen. Vanaf dat moment is GoVolt uitgegroeid tot een echte expert en is het een toonaangevend zonnepanelenbedrijf in Nederland geworden. Via de vernieuwde website kan gemakkelijk een aanvraag gedaan worden via de Dakscan. Hierbij krijgt de klant de informatie die nodig is om te bepalen of zonnepanelen voor hen interessant zijn en wordt direct een prijsopgave gegeven, geheel vrijblijvend.

Laagste prijsgarantie – Gecertificeerde installateurs – Binnen 14 dagen geïnstalleerd – A-merken zonnepanelen en omvormers – 25 jaar opbrengstgarantie – Tot 30 jaar garantie en service na aanschaf

Bron: GoVolt.nl

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie