Garantie bij GoVolt

Garantie bij GoVolt

Uiteraard hebben alle producten in het assortiment van GoVolt fabrieksgarantie. De garantie van de producten verschilt per product en merk. Lees hier meer over de garantietermijnen per product:

Zonnepaneel

De fabrieksgarantie op een zonnepaneel verschilt per merk, maar is doorgaans 10 tot 12 jaar geldig. Wat de specifieke garantietermijn van jouw zonnepanelen is, kan je terugvinden in de offerte.
De vermogensgarantie van zonnepanelen is 25 jaar lineaire garantie tot 80% van het begin vermogen. Ook dit specifieke garantietermijn vind je terug in de offerte.
Omvormer

Een omvormers heeft een fabrieksgarantie van 5 tot 15 jaar, dit is afhankelijk van het merk en het specifieke garantietermijn vind je in de offerte.
Montagematerialen

Alle montagematerialen van GoVolt hebben een garantietermijn van maar liefst 20 jaar.
Garantie installatie en montage

Onze zonnepanelen installaties worden uitgevoerd door erkende gecertificeerde installateurs en hierop krijg je 10 jaar garantie. Daarnaast krijg je altijd een extra groep in de meterkast bij een installatie door GoVolt. Hiervoor betaal je geen extra kosten en zit inbegrepen in de installatieprijs.
Wil je een garantieaanvraag doen? Deze ontvangen wij graag per e-mail op klantenservice@govolt.nl. Voeg je factuur toe en beschrijf je situatie zo gedetailleerd mogelijk, zodat wij je snel en gemakkelijk kunnen helpen. Soms kan een garantieaanvraag iets langer duren vanwege het eventuele contact met leveranciers, onze dank voor je begrip.

GoVolt is sinds 2011 actief in de zonnepanelenbranche en heeft al vele mooie installaties op haar naam staan. GoVolt biedt de beste kwaliteit zonnepanelen, snelle installatie door gecertificeerde installateurs en met de laagste prijsgarantie! Het bedrijf is ontstaan uit de ambitie om de wereld te ondersteunen op een duurzame manier en zo werd begonnen met de installatie en verkoop van zonnepanelen. Vanaf dat moment is GoVolt uitgegroeid tot een echte expert en is het een toonaangevend zonnepanelenbedrijf in Nederland geworden. Via de vernieuwde website kan gemakkelijk een aanvraag gedaan worden via de Dakscan. Hierbij krijgt de klant de informatie die nodig is om te bepalen of zonnepanelen voor hen interessant zijn en wordt direct een prijsopgave gegeven, geheel vrijblijvend.

Laagste prijsgarantie – Gecertificeerde installateurs – Binnen 14 dagen geïnstalleerd – A-merken zonnepanelen en omvormers – 25 jaar opbrengstgarantie – Tot 30 jaar garantie en service na aanschaf

Bron: GoVolt.nl

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie