Geschiedenis – MetDeZon

Geschiedenis – MetDeZon

MetDeZon is dé leverancier voor kwaliteitssystemen. Wij zijn begonnen in 2009 met het leveren van zonnestroomsystemen aan de consumenten die graag voorop wilde lopen met het verduurzamen van Nederland.

MetDeZon is een hecht familiebedrijf gevestigd in de Rijp (Noord-Holland). Opgericht door Wijnand Schouten en zijn vrouw Cindy Schouten en gesteund door hun familie zijn zij samen van gestart aan het verduurzamen van Nederland. In de beginjaren vooral als installateur en in de jaren daarna steeds meer als adviseur. Ook is MetDeZon zich steeds meer gaan ontwikkelen en is de focus meer komen te liggen op kwaliteit, het begeleiden van onze klanten en het aanbieden van een passend advies aan de klant.

Nu, meer dan 10 jaar later, is er veel veranderd in de markt. Zo was de grootste groep klanten in 2009 tussen de 50 en 65 jaar en waren zij vooral opzoek naar een besparing in de portemonnee. Inmiddels ziet ook de jongere generatie tussen de 30 en 50 jaar het nut van zonnepanelen en zien we dat onze klanten duurzaamheid steeds belangrijker vinden.

Veel van onze klanten willen daarom ook graag investeren op de Hoofd-Hart manier. Dit betekent niet alleen zorg dragen voor een lagere energierekening, maar ook investeren in een duurzame toekomst. Dit sluit goed aan bij de missie van MetDeZon.

Zonnepanelen.nl levert betaalbare zonnepanelen aan mensen die flink willen besparen op hun energierekening. Door de zon als energiebron te gebruiken, wordt men onafhankelijk van energiebedrijven. Wij helpen u, want met het brede assortiment heeft u volop de keus. Wij bieden deskundig advies over de beste oplossing in elke situatie. Ook neemt Zonnepanelen.nl u op alle mogelijke manieren de zorg uit handen: van het regelen van een subsidieaanvraag en BTW-teruggaaf tot het vakkundig plaatsen van de set zonnepanelen. Bij Zonnepanelen.nl krijgt u altijd de hoogste terugleververgoeding voor uw opgewekte energie. U wordt namelijk onafhankelijk van de energiemaatschappij waardoor u nu, maar ook in de toekomst kunt kiezen voor een eigen leverancier naar keuze. U hebt dus zelf in de hand waar u het meeste krijgt!

Zonnepanelen.nl levert betaalbare zonnepanelen aan mensen die flink willen besparen op hun energierekening. Door de zon als energiebron te gebruiken, wordt men onafhankelijk van energiebedrijven. Zonnepanelen.nl helpt u, want met het brede assortiment heeft u volop de keus. Zonnepanelen.nl biedt deskundig advies over de beste oplossing in elke situatie. Ook neemt Zonnepanelen.nl u op alle mogelijke manieren de zorg uit handen: van het regelen van een subsidieaanvraag en BTW-teruggaaf tot het vakkundig plaatsen van de set zonnepanelen.
Zonnepanelen.nl is een eerlijke leverancier in een ondoorzichtige wereld van de energie. De afgelopen jaren heeft Zonnepanelen.nl al meer dan 30.000 systemen verkocht. In de provincies Noord- en Zuid-Holland voert Zonnepanelen.nl momenteel ambitieuze en grootschalige zonne-energie projecten uit namens talloze gemeenten, voor duizenden huishoudens die willen verduurzamen en besparen.

Bron: ZonnePanelen.nl – MetDeZon

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie