Huawei omvormers – GoVolt

Huawei omvormers

Ben je op zoek naar een Huawei omvormer? De omvormer staat voor uitstekende kwaliteit en is wereldwijd één van de grootste spelers op het gebied van technologie. Een tijd lang werd er alleen gefocust op grote installaties, maar sinds kort richt Huawei zich ook op kleinere gebruikers en particulieren.

De kwaliteit van de Huawei omvormers is erg goed en ze zijn beschikbaar voor 1 fase omvormer systemen met 1, 2,3,4 en 5 kilowatt aan vermogen. Dit is ideaal voor voor kleine gebruikers die een geschikte omvormer zoeken voor hun zonnepaneleninstallatie van goede kwaliteit.

Uitstekende testresultaten
Huawei heeft een aantal uitstekende testresultaten behaald bij het meten van de prestaties van de omvormer. Een belangrijke test is de Photon waarbij de organisatie heeft gekeken naar de SUN2000 omvormers van Huawei, die uitstekend bleken te werken. De conclusie was dat er erg efficiënt wordt omgegaan met de energie, om deze om te zetten naar bruikbare energie.

Daarnaast staan de Huawei omvormers bekend om de hoge beschermingsklasse. Het voordeel hiervan is dat ze ook buiten kunnen worden toegepast, om zo te voorkomen dat het geluid voor eventueel overlast kan zorgen in huis. Huawei is een keuze voor goede kwaliteit, met verschillende beschikbare modellen.

Bovendien hebben de omvormers van Huawei een hoge beschermingsklasse. Het grote voordeel daarvan is dat ze ook buiten kunnen worden toegepast. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat de geluiden die ze maken hoorbaar zijn, en om er binnen geen omkijken naar te hebben. Een keuze voor goede kwaliteit, met de diverse modellen die er beschikbaar zijn.

Specialist in omvormers en solar-energie
Huawei wordt gezien als één van de belangrijkste specialisten ter wereld als het gaat om solar-technologie en omvormers. Al jarenlang zij zijn bezig met grote installaties en met vergelijkbare technologieën doen zij dit nu ook voor de kleinere systemen.

Heb je interesse in een Huawei omvormer of in één van de andere modellen? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.
GoVolt is sinds 2011 actief in de zonnepanelenbranche en heeft al vele mooie installaties op haar naam staan. GoVolt biedt de beste kwaliteit zonnepanelen, snelle installatie door gecertificeerde installateurs en met de laagste prijsgarantie! Het bedrijf is ontstaan uit de ambitie om de wereld te ondersteunen op een duurzame manier en zo werd begonnen met de installatie en verkoop van zonnepanelen. Vanaf dat moment is GoVolt uitgegroeid tot een echte expert en is het een toonaangevend zonnepanelenbedrijf in Nederland geworden. Via de vernieuwde website kan gemakkelijk een aanvraag gedaan worden via de Dakscan. Hierbij krijgt de klant de informatie die nodig is om te bepalen of zonnepanelen voor hen interessant zijn en wordt direct een prijsopgave gegeven, geheel vrijblijvend.

Laagste prijsgarantie – Gecertificeerde installateurs – Binnen 14 dagen geïnstalleerd – A-merken zonnepanelen en omvormers – 25 jaar opbrengstgarantie – Tot 30 jaar garantie en service na aanschaf

Bron: GoVolt.nl

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie