Financieel – GoVolt

Financieel – GoVolt

Financieel gezien kunnen zonnepanelen vele voordelen hebben. Je betaald geen kosten aan een energieleverancier, je kunt salderen door energie terug te leveren aan het energienet en je kunt de btw op je zonnepanelen terugvragen!

Opbrengst zonnepanelen
Zonnepanelen zijn een duurzame investering gecombineerd met een groener milieu. De opbrengst van de zonnepanelen geeft je een idee over hoe winstgevend de investering in zonnepanelen gaat zijn. In vergelijking met een aantal jaar geleden zijn zonnepanelen een stuk minder duur, waardoor de investering een stuk aantrekkelijk is geworden. De investering verdien je namelijk makkelijk terug met de opbrengst van de zonnepanelen. Gemiddeld verdien je de investering in zonnepanelen binnen 10 jaar terug. Uiteraard is dit afhankelijk van hoeveel zonnepanelen je hebt, wat je jaarlijks verbruik is en wat het rendement is van de panelen. Lees meer over het berekenen van de opbrengst van zonnepalen voor jouw specifieke situatie op onze pagina over de opbrengst van zonnepanelen.

Salderen
Alle energie dat wordt opgewekt met jouw zonnepaneleninstallatie wat jij niet verbruikt, kan je terugleveren aan het energienet. Zo heb je niet alleen geen kosten meer van een energieleverancier, maar krijg je zelfs een vergoeding voor het terugleveren van energie. Lees hier meer over salderen.

Btw teruggave zonnepanelen
Als je zonnepanelen hebt, kan je de betaalde btw terugvragen bij de belastingdienst. De overheid beschouwt een particulier die energie teruglevert als kleine ondernemers waardoor je in de kleineondernemersregeling valt, en dus btw terug kan vragen! Bij een gemiddelde set aan zonnepanelen, kan dit je zomaar €1000,- per jaar opleveren. Hoe je precies de btw van je zonnepanelen terugvraagt,

GoVolt is sinds 2011 actief in de zonnepanelenbranche en heeft al vele mooie installaties op haar naam staan. GoVolt biedt de beste kwaliteit zonnepanelen, snelle installatie door gecertificeerde installateurs en met de laagste prijsgarantie! Het bedrijf is ontstaan uit de ambitie om de wereld te ondersteunen op een duurzame manier en zo werd begonnen met de installatie en verkoop van zonnepanelen. Vanaf dat moment is GoVolt uitgegroeid tot een echte expert en is het een toonaangevend zonnepanelenbedrijf in Nederland geworden. Via de vernieuwde website kan gemakkelijk een aanvraag gedaan worden via de Dakscan. Hierbij krijgt de klant de informatie die nodig is om te bepalen of zonnepanelen voor hen interessant zijn en wordt direct een prijsopgave gegeven, geheel vrijblijvend.

Laagste prijsgarantie – Gecertificeerde installateurs – Binnen 14 dagen geïnstalleerd – A-merken zonnepanelen en omvormers – 25 jaar opbrengstgarantie – Tot 30 jaar garantie en service na aanschaf

Bron: GoVolt.nl

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie