LG Solar zonnepanelen – GoVolt

LG Solar zonnepanelen

LG is een wereldwijd bekend merk dat allerlei elektronisch apparatuur produceert. LG is onder te verdelen in vier hoofdcategorieën, waarbij het gaat om home entertainment, home appliance, mobile communications en energy solutions. In 2008 heeft LG de afdeling energy solutions opgericht om zich in te zetten voor een schoner en beter milieu. Vanuit daar is LG begonnen met het produceren van zonnepanelen om vooral de uitstoot van broeikasgassen terug te dringen. Ook tijdens het productieproces van de zonnepanelen komen geen schadelijke stoffen vrij en zo wil LG niet alleen het milieu een dienst bewijzen, maar het liefste willen ze de beste zonnepanelen fabrikant worden die er is. Maar liefst 25% van de medewerkers is werkzaam op de afdeling Research & Development om te werken aan de nieuwe technologieën, materialen en technieken. De LG zonnepanelen worden geproduceerd in Zuid-Korea.

GoVolt is sinds 2011 actief in de zonnepanelenbranche en heeft al vele mooie installaties op haar naam staan. GoVolt biedt de beste kwaliteit zonnepanelen, snelle installatie door gecertificeerde installateurs en met de laagste prijsgarantie! Het bedrijf is ontstaan uit de ambitie om de wereld te ondersteunen op een duurzame manier en zo werd begonnen met de installatie en verkoop van zonnepanelen. Vanaf dat moment is GoVolt uitgegroeid tot een echte expert en is het een toonaangevend zonnepanelenbedrijf in Nederland geworden. Via de vernieuwde website kan gemakkelijk een aanvraag gedaan worden via de Dakscan. Hierbij krijgt de klant de informatie die nodig is om te bepalen of zonnepanelen voor hen interessant zijn en wordt direct een prijsopgave gegeven, geheel vrijblijvend.

Laagste prijsgarantie – Gecertificeerde installateurs – Binnen 14 dagen geïnstalleerd – A-merken zonnepanelen en omvormers – 25 jaar opbrengstgarantie – Tot 30 jaar garantie en service na aanschaf

Bron: GoVolt.nl

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie