Onze Service – GoVolt

Onze Service – GoVolt

Bij GoVolt staan wij klaar voor al jouw vragen over zonnepanelen en alles wat hierbij komt kijken. Neem direct contact met ons op door te bellen, te chatten of te e-mailen. Overweeg je zonnepanelen en wil je graag meer weten? Lees dan gerust verder voor ons deskundige advies. Wij adviseren je eerlijk over de voor- en nadelen en bekijken je situatie persoonlijk om te bepalen wat het beste voor jou is. Zo heb je lang niet altijd een zware omvormer nodig voor je zonnepanelensysteem en zijn de duurste zonnepanelen ook niet altijd de beste voor jouw dak.

Bij de aanschaf van zonnepalen komt veel kijken en zullen vele vragen door je hoofd spoken.

Hoeveel vermogen heb ik nodig?
Hoeveel zonnepanelen kan ik kwijt?
Wat voor omvormer heb ik nodig?
Blauwe of zwarte zonnepanelen?
Heb ik power optimizers nodig?
Hoe moet het verder met de zonnepanelen installatie?
Wij bij GoVolt helpen graag met het beantwoorden van deze vragen. Deskundig en oprecht advies is je halve investering!

Hoeveel vermogen heb ik nodig?
Dit ligt geheel aan je energieverbruik. Meer energie opwekken dat je verbruikt, is een extra investering dat niet nodig is. De terugverdientijd kan je enorm verkorten wanneer je kiest voor zonnepanelen die genoeg zijn om je jaarlijkse energie verbruik om te wekken.

Hoeveel zonnepanelen kan ik kwijt?
Dit ligt aan de ruimte op het dak. Bij veel ruimte op het dak adviseren wij standaard zonnepanelen van 275 wattpiek. Heb je een dak waar weinig zonnepanelen op geplaatst kunnen worden? Ook geen probleem. Kies dan volledig zwarte zonnepanelen met een hoog rendement. Om precies te weten hoeveel zonnepanelen op het dak passen, doe je de dakscan.

Wat voor omvormer heb ik nodig?
Welke omvormer geschikt is voor jouw zonnepaneleninstallatie, is afhankelijk van de type aansluiting, of je wel of geen power optimizer hebt en of alle zonnepanelen in dezelfde hoek op het dak liggen.

Blauwe of zwarte zonnepanelen?
Kies voor een relatief lage investering met iets minder opbrengst voor blauwe panelen. Zwarte panelen zijn een duurder maar zorgen voor meer opbrengst. De keuze is volledig afhankelijk van je gebruik, budget en wensen.

Heb ik power optimizers nodig?
Power optimizers zijn lang niet altijd nodig voor een hoger rendement. Wanneer je veel schaduwval hebt, is een power optimizer een slimme keuze.

Zonnepanelen installatie?
Wilt je de zonnepanelen laten installeren? Dat kan bij GoVolt! Goed geprijsd en door erkende installateurs worden de zonnepanelen professioneel geïnstalleerd

GoVolt is sinds 2011 actief in de zonnepanelenbranche en heeft al vele mooie installaties op haar naam staan. GoVolt biedt de beste kwaliteit zonnepanelen, snelle installatie door gecertificeerde installateurs en met de laagste prijsgarantie! Het bedrijf is ontstaan uit de ambitie om de wereld te ondersteunen op een duurzame manier en zo werd begonnen met de installatie en verkoop van zonnepanelen. Vanaf dat moment is GoVolt uitgegroeid tot een echte expert en is het een toonaangevend zonnepanelenbedrijf in Nederland geworden. Via de vernieuwde website kan gemakkelijk een aanvraag gedaan worden via de Dakscan. Hierbij krijgt de klant de informatie die nodig is om te bepalen of zonnepanelen voor hen interessant zijn en wordt direct een prijsopgave gegeven, geheel vrijblijvend.

Laagste prijsgarantie – Gecertificeerde installateurs – Binnen 14 dagen geïnstalleerd – A-merken zonnepanelen en omvormers – 25 jaar opbrengstgarantie – Tot 30 jaar garantie en service na aanschaf

Bron: GoVolt.nl

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie