Retourneren bij GoVolt

Retourneren bij GoVolt

Wil je je producten retourneren? Geen probleem! Bij GoVolt kan je de producten binnen 14 dagen retourneren.

De verzendkosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Bij PostNL is dit bedrag €6,95 voor klein materiaal. Producten die niet met de reguliere pakketpost mee kunnen, hebben vaak een hogere verzendkosten. Denk hierbij aan zware omvormers of dakrailzen.

Schade wat bij het testen van het product door jou ontstaan is, wordt bij je in rekening gebracht. Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag naar onze algemene voorwaarden.

Het artikel mag onder de volgende randwaarden naar ons retour worden gestuurd:

Retourneren binnen 14 kalenderdagen na leveringsdatum
Het product is ongebruikt en niet gemonteerd geweest.
Het product moet compleet en onbeschadigd in de originele verpakking worden verstuurd. Schrijf niet op de verpakking van het product.
Wat mag wel:

Het product mag worden getest, zoals je dit ook in een winkel zou doen.

De verpakking openen en het product bekijken
De zonnepanelen testen zonder de omvormer aan te sluiten
De omvormer aansluiten om te controleren of het beeld aan gaat.
De uitzonderingen op retourneren:

Zonnepanelen kunnen niet worden teruggestuurd vanwege de gevoeligheid en breekbaarheid van de producten.
Producten die gebruikt zijn mogen niet geretourneerd worden.
Verzegelde of geregistreerde producten mogen niet teruggestuurd worden. Een omvormer is een onderdeel van een geregistreerd product. Wanneer je de omvormer geregistreerd hebt, vervalt het retourrecht.
De complete pakketten die speciaal voor jou zijn samengesteld, kunnen niet teruggestuurd worden.
GoVolt is sinds 2011 actief in de zonnepanelenbranche en heeft al vele mooie installaties op haar naam staan. GoVolt biedt de beste kwaliteit zonnepanelen, snelle installatie door gecertificeerde installateurs en met de laagste prijsgarantie! Het bedrijf is ontstaan uit de ambitie om de wereld te ondersteunen op een duurzame manier en zo werd begonnen met de installatie en verkoop van zonnepanelen. Vanaf dat moment is GoVolt uitgegroeid tot een echte expert en is het een toonaangevend zonnepanelenbedrijf in Nederland geworden. Via de vernieuwde website kan gemakkelijk een aanvraag gedaan worden via de Dakscan. Hierbij krijgt de klant de informatie die nodig is om te bepalen of zonnepanelen voor hen interessant zijn en wordt direct een prijsopgave gegeven, geheel vrijblijvend.

Laagste prijsgarantie – Gecertificeerde installateurs – Binnen 14 dagen geïnstalleerd – A-merken zonnepanelen en omvormers – 25 jaar opbrengstgarantie – Tot 30 jaar garantie en service na aanschaf

Bron: GoVolt.nl

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie