SMA omvormers – GoVolt

SMA omvormers

SMA bestaat al sinds 1981 en daarom is het ook vanzelfsprekend dat zij al jarenlang de nummer één zijn als het gaat om de ontwikkeling, productie en distributie van de omvormers op de markt. De Duitse makelaardij staat bekend om produceren van superieur degelijke omvormers. Bovendien zijn deze in tegenstelling tot andere omvormers altijd standaard uitgerust met een WiFI antenne en een vaste internetkabel aansluiting. Zo ben je er altijd van verzekerd dat je systeem vanaf elke locatie goed kan monitoren.

De ingebouwde Optitrac Global Peak is de unique selling point van de SMA omvormers. Dit zorgt er namelijk voor dat je met gedeeltelijke schaduwval op je zonnepanelen toch een maximaal rendement kunt behalen. De omvormer berekend namelijk automatisch een globaal maximum vermogen van de beschikbare zones. Meer weten over SMA omvromers? Bezoek de website van SMA.

Voordelen SMA omvormers:
Ontworpen en geproduceerd in Duitsland.
Kwalitatieve omvormers die uitvoerig worden getest.
Omvormers in alle formaten voor alle types zonnepanelen en opslagsystemen.
Lokale diensten: Het Beneluxteam bedient klanten in Nederlands, Frans, Duits en Engels.
Alle onze omvormers zijn gekeurd voor de Beneluxlanden en hebben de nodige certificaten.
Eigenschappen SMA omvormers:
5 jaar fabrieksgarantie op alle omvormers van SMA
MPP tracker(s) met een nauwkeurigheid van 97,2%
Met het IP65 design geschikt voor binnen en buiten
Zowel WiFi als een vaste internet kabel beschikbaar om het systeem overal te kunnen moniteren
De omvormers van SMA zijn onderhoudsvrij dankzij de opticool koeltechniek

GoVolt is sinds 2011 actief in de zonnepanelenbranche en heeft al vele mooie installaties op haar naam staan. GoVolt biedt de beste kwaliteit zonnepanelen, snelle installatie door gecertificeerde installateurs en met de laagste prijsgarantie! Het bedrijf is ontstaan uit de ambitie om de wereld te ondersteunen op een duurzame manier en zo werd begonnen met de installatie en verkoop van zonnepanelen. Vanaf dat moment is GoVolt uitgegroeid tot een echte expert en is het een toonaangevend zonnepanelenbedrijf in Nederland geworden. Via de vernieuwde website kan gemakkelijk een aanvraag gedaan worden via de Dakscan. Hierbij krijgt de klant de informatie die nodig is om te bepalen of zonnepanelen voor hen interessant zijn en wordt direct een prijsopgave gegeven, geheel vrijblijvend.

Laagste prijsgarantie – Gecertificeerde installateurs – Binnen 14 dagen geïnstalleerd – A-merken zonnepanelen en omvormers – 25 jaar opbrengstgarantie – Tot 30 jaar garantie en service na aanschaf

Bron: GoVolt.nl

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie