SolarEdge ontwikkelt zonnepaneel met tot 370 Wattpiek vermogen – GoVolt

SolarEdge ontwikkelt zonnepaneel met tot 370 Wattpiek vermogen

Fabrikanten zoals SolarEdge zijn doorlopend bezig met de ontwikkeling van nieuwe technieken en innovatieve mogelijkheden. Op die manier komen er regelmatig zonnepanelen uit met meer Wattpiek aan vermogen. Ze kunnen grotere hoeveelheden elektriciteit opwekken, voor meer rendement uit een paneel.

Bovendien verlengt het bedrijf de garantie tot 15 jaar. Dat betekent dat de panelen in die periode zonder problemen zullen werken. En ervaren klanten toch een probleem? Dan zal SolarEdge dit kosteloos herstellen.

Met Power Optimizers
De techniek in de nieuwe zonnepanelen van SolarEdge is niet heel anders dan voorheen. Het verschil is echter een Smart Module, met een Power Optimizer. Die maakt het mogelijk om een hoger vermogen te leveren. De zonnepanelen zijn per direct verkrijgbaar, waardoor we die al snel voor u kunnen plaatsen.

Het gaat om monokristallijne perc-zonnepanelen, in tweeën gesneden. Dit verbetert de prestaties van de zonnepanelen. Bovendien is meteen de bekabeling voor het paneel aangepast. Dit maakt de installatie een stuk makkelijker. Op die manier kunnen er zonnepanelen met een Wattpiek vermogen tot 370 watt vermogen op het dak komen te liggen. En verdienen de panelen zich veel sneller terug, dus ruim binnen de uitgebreide productgarantie die er beschikbaar is.

Gebruiks- en onderhoudsvriendelijk
De installatie op het dak is makkelijker en ook de logistiek en het onderhoud zijn minder ingewikkeld dan voorheen. Het zijn de belangrijke innovaties die SolarEdge heeft doorgevoerd, om nog meer mensen te overtuigen van zonnepanelen. Het bedrijf probeert er op die manier voor te zorgen dat zoveel mogelijk huishoudens daar de komende jaren gebruik van zullen maken. Het is voor installateurs bijvoorbeeld mogelijk om de Power Optimizer te scannen, en op die manier uit te lezen waar het eventueel beter kan.

Een fabrikant als SolarEdge laat met de ontwikkelingen zien dat het rendement van de zonnepanelen de komende tijd nog wat verder omhoog kan. Hier staat tegenover dat de panelen al stukken beter zijn dan een aantal jaren geleden. En dat het rendement inmiddels zo hoog is dat de systemen zich snel terug verdienen. Gemiddeld lukt dat binnen 6 tot 8 jaar. Vooral bij een goede plaatsing op het dak wekken de panelen veel elektriciteit op. De energierekening gaat meteen omlaag, en huishouden leveren een duurzame bijdrage aan het milieu.

Zonnepanelen kopen
Wil je weten wat zonnepanelen jou opleveren? Doe de Dakscan en zie precies binnen hoeveel jaar jij jouw investering hebt terugverdiend.

GoVolt is sinds 2011 actief in de zonnepanelenbranche en heeft al vele mooie installaties op haar naam staan. GoVolt biedt de beste kwaliteit zonnepanelen, snelle installatie door gecertificeerde installateurs en met de laagste prijsgarantie! Het bedrijf is ontstaan uit de ambitie om de wereld te ondersteunen op een duurzame manier en zo werd begonnen met de installatie en verkoop van zonnepanelen. Vanaf dat moment is GoVolt uitgegroeid tot een echte expert en is het een toonaangevend zonnepanelenbedrijf in Nederland geworden. Via de vernieuwde website kan gemakkelijk een aanvraag gedaan worden via de Dakscan. Hierbij krijgt de klant de informatie die nodig is om te bepalen of zonnepanelen voor hen interessant zijn en wordt direct een prijsopgave gegeven, geheel vrijblijvend.

Laagste prijsgarantie – Gecertificeerde installateurs – Binnen 14 dagen geïnstalleerd – A-merken zonnepanelen en omvormers – 25 jaar opbrengstgarantie – Tot 30 jaar garantie en service na aanschaf

Bron: GoVolt.nl

Kijk en vergelijk zelf en kies uw energie leverancier via de Energie Vergelijker

Plaats een reactie